Over ReDIT


ReDIT Luttenberg: Service met hoofdletter S
ReDIT Luttenberg is begonnen op 1 april 2002 als technisch handelsbureau. Na zes jaar gehuurd in het pand van Oortwijn te hebben gezeten, is de overstap gemaakt naar een nieuw eigen pand aan de Luttenbergerweg. ReDIT is een bedrijf met een zeer breed assortiment. We verkopen alles op het gebied van installatiemateriaal. Dat wil zeggen: CV ketels, badkamers en elektra-materiaal. Maar ook op het gebied van beregening kan ReDIT de klant veel bieden. 

Redit LuttenbergHet pand aan de Luttenbergerweg

Breed pakket, ruime voorraad
We hebben een zeer breed pakket aan pompen, sproeiers etc. Als mensen geen bron hebben, kan ReDIT daar ook voor zorgen. Sinds begin vorig jaar is het assortiment uitgebreid met bouwmaterialen en gereedschappen. Daar komt ook nog eens bij dat we sinds januari 2009 een officieel erkend VCA keuringsbedrijf zijn. We hebben een gecertificeerd keurmeester in dienst met meer dan 25 jaar ervaring. Hij mag alle gereedschappen, ladders, steigerwerk etc. keuren en eventueel repareren. Al de meetapparatuur is aanwezig en veelal liggen ook de onderdelen op voorraad. Onze klanten zijn dus van een nogal uiteenlopend pluimage. Van particulier tot ZZP-er en van agrariër tot campingbedrijf en van hovenier tot bouwbedrijf. We hebben een ruime voorraad, waardoor we vaak net bijvoorbeeld die ene pvc bocht van 315mm hebben liggen of 92 stopcontacten. Daarmee kun je dan mooi dezelfde dag de klus afmaken.”

bakjespvcmandjes

Concurerrende prijzen
Qua prijs is ReDIT altijd concurrerend. “’Alles is tegenwoordig duur’, hoor je mensen vaak zeggen. Dat is ook zo, maar omdat we met hoge kortingen werken en dus met lage marges, zijn we altijd goedkoper dan collega-bedrijven. Daar komt nog eens bij, dat het woord Service met een hoofdletter geschreven wordt. Wat over is kan retour en als er problemen zijn met materiaal, worden die opgelost. Wij zijn van mening, dat alleen dan, je het lang uit kunt houden.”


Showroom
Door het realiseren van een presentatieruimte boven de winkel, kunnen de klanten een breed scala aan haarden, buitenverlichting, sanitair en designradiatoren bekijken. Met name het opstellen van meer dan honderd stuks buitenverlichtingsarmaturen is voor zowel de particulier, als de hovenier een welkome uitbreiding. Het pakket daarvan is zeer breed. Van zowel klassiek tot maritiem en van modern tot algemeen. Op alle buitenverlichting zit 5 jaar garantie. “Dat vinden we belangrijk, zodat we de zekerheid van de fabrikant of groothandel ook aan de klant kunnen bieden. Ook op al het andere materiaal zit een ruime fabrieksgarantie, waarvan we maar zeer weinig gebruik hoeven te maken.”

showroomshowroomshowroom

Montage-team
Tot slot moet ook nog gezegd worden, dat ReDIT ook over een montagetak beschikt. “We hebben twee allround monteurs in dienst die dus een badkamer, een c.v.installatie of elektra-installatie compleet kunnen aanleggen. Ook deze jongens beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Omdat klanten onze manier van werken als handelsbureau kennen en bevalt, wordt ook steeds vaker gevraagd, om de materialen te komen installeren.”

montage5montage3montage2montage4  montage1

 


Een greep uit onze merken:

moeler eaton rainbird grohe hansa nefit pedrollo
sphinx radson buschjaeger steinel villeroy dru jung
intergas geberit geesa1